قبل از اینکه بریم سراغ نحوهی تمرین برنامه نویسی، بگم که ما دوتا ویدئو داریم توی آپارات و یوتیوب که با استفاده از زبان برنامه نویسی دارت، داریم الگوریتم رو به کد تبدیل میکنیم. حالا این قسمت، شبیه به اون همون دو ویدئو هست. (برای دیدن آموزش های قبلی اینجا کلیک کنید) با این تفاوت که میخوایم از پایتون استفاده بکنیم اما این قسمت، هدف این نیست که الگوریتم رو به کد تبدیل بکنم.
در این قسمت میخوام مشکل یا مسئله ای که دارم رو پیدا ، حل و بعد با استفاده از کامپیوتر پیاده سازی کنم. در اصل میخوام بهتون یاد بدم که یک مشکل برنامه نویسی به چه شکل به وجود اومده، به چه شکلی حل و چجوری به کد تبدیل میشه.
خیلی ها اعتقاد دارن که فردی که در ریاضی قوی هست، برنامه نویسیش هم خوبه. این جمله تا یه حدی میتونه درست باشه و تا یه حدی غلط.
اصلا چه اتفاقی افتاد که اومدن ریاضی رو به برنامه نویسی ربط دادن؟
ببینیند، فردی که ریاضی قوی ای داره در اصل توانایی حل مسئلهی خوبی داره. الان به یه شخصی که ریاضی خوبی داره، یک مسئله ی ریاضی بدید، ممکن هست که توی 30 ثانیه حلش بکنه. حالا این چی رو به ما نشون میده؟ اون شخص، مسئله و مشکلی که جلوش بوده رو خیلی راحت تونسته حل کنه. توی تمرین برنامه نویسی هم ما با مسائل و مشکلات زیادی رو به رو هستیم. بنابراین فردی که استعداد خوبی در حل کردن مسائل ریاضی داره، میتونه در حل کردن مسائل و تمرین برنامه نویسی از اون استعداد استفاده کنه و مسائل رو حل بکنه.
تکلیف شخصی که ریاضیش خوب نیست، چیه؟!
آقا منِ امیرحسین معلمی استعدادم توی ریاضی خوب نیست. یعنی اگر به من مسئله ی ریاضی بدی، ممکن هست که یک ساعت، دوساعت، ده ساعت زمان ببره تا من بتونم حلش کنم. خب من باید چیکار کنم؟ منی که استعداد ندارم باید تمرینم رو زیاد بکنم، تا خودم رو به اون شخصی که استعداد داره برسونم. شدنی هست. فقط با تمرین زیاد. یعنی مثلا اگر اون دوتا مسئله حل میکنه، میذاره کنار، من باید 10تا، 20 تا تمرین برنامه نویسی حل کنم تا به اندازه ی 2 تا مسئلهی اون شخص برسه.
بستگی به هدفتون داره. خیلی ها هم هستن میگن کی حوصله داره این همه تمرین حل کنه! اگر هدف دارین و میخواین برنامه نویسی بشید باید تمرین کنید. توی این ویدئو من نحوهی تمرین برنامه نویسی برای حرفه ای شدن رو، بهتون یاد میدم.
اگه پایتون بلد نیستی، نگران نباش، مطمئن باش بهترین جا برای یادگیری برنامه نویسی، همین جاست. اینجا بهت از صفر تا صد پایتون رو یاد میدم.
حمایت از نابغهها فراموش نشه! حتما کانال تلگرام، آپارات ، یوتیوب و همینطور اینستاگرام مارو دنبال کنید، تا از آخرین اخبار ویدئوهایی که گذاشتیم، مطلع بشید.
امتیاز شما به مقاله
4.6 / 5. 65
65 رای
4.6
4.6
(65)
قوانین ارسال دیدگاهمتوجه شدم
توصیه میکنم قبل از ارسال کامنت این آموزش را مشاهده فرمایید.
برای ثبت نظر، حتما اسم و فامیل خود را به فارسی وارد کنید.
حتما ایمیل صحیح را وارد کنید تا در صورت بررسی کارشناسان، پاسخ برای شما ایمیل شود.
داخل متن کامنت کدهای برنامه نویسی قرار ندهید.
برای ارسال کدهای برنامه نویسی از این سایت استفاده کنید و فقط لینک را داخل کامنت بگذارید.
اگر اروری در برنامهها دریافت کردید، متن ارور را در این سایت وارد کنید و بعد لینک را داخل کامنت بگذارید.
همیشه و همه جا گفتیم که سرمایه گذاری را از خودتان شروع کنید. هدف واقعی سایت آموزشی نابغهها، ارائه آموزش های کاربردی و تخصصی است، تا دانشجویان بتوانند با کسب مهارت های تخصصی موردنیاز به شغل دلخواه خود دست یابند. تخصص نابغهها آموزش درس های تخصصی است.
ivahid Specialized and Professional Web Design &
Development Company