بیل گیتس نابغه بود؟!
قبل از اینکه بریم سراغ روشهای مختلف برای تمرین برنامه نویسی، اجازه بدید یه نکته جذاب رو بگم. ما دوتا ویدئو توی آپارات و یوتیوب گذاشتیم که توشون با زبان برنامه نویسی دارت، یه الگوریتم رو به کد تبدیل کردیم. این قسمت که الان داریم روش کار میکنیم، یه جورایی شبیه به همون ویدئوهاست. (برای دیدن آموزشهای قبلی، اینجا کلیک کن!)
آموزش برنامه نویسی دارت
مقدمه زبان برنامه نویسی دارت در سالهای اخیر رشد آهسته و پیوستهای داشته؛ به همین خاطر این روزها این...
حالا توی این قسمت یه تفاوت جالب داریم! این دفعه میخوایم از پایتون استفاده کنیم. اما حواستون باشه که اینجا هدفمون این نیست که مثل قبل فقط الگوریتم رو به کد تبدیل کنیم. این بار میخوایم به شیوههای دیگهای تمرکز کنیم که بتونید مهارت برنامه نویسی خودتون رو ارتقا بدید. پایتون یه زبان خیلی پرکاربرده و تمرین برنامه نویسی باهاش به شدت به درک بهتر کدنویسی و الگوریتمها کمک میکنه. پس حتماً تا آخر این آموزش با ما همراه باشید تا قدمبهقدم با پایتون و روشهای مختلف تمرین آشنا بشید.
تمرین برنامه نویسی با زبانهای مختلف مثل دارت و پایتون، به شما این امکان رو میده که منطق و ساختار کد رو بهتر متوجه بشید. یادتون نره، هرچی بیشتر تمرین کنید، قویتر میشید! پس از همین الان شروع کنید و از ابزارهایی که براتون گذاشتیم نهایت استفاده رو ببرید.
تو این قسمت قراره بریم سراغ یه چالش واقعی! میخوایم مشکلی که توی برنامه نویسی داریم رو شناسایی کنیم، بعد با استفاده از یه رویکرد درست حلش کنیم و در نهایت با کمک کامپیوتر و کدنویسی اون رو پیادهسازی کنیم. به عبارت دیگه، قراره دقیقاً بهتون نشون بدم که یه مشکل برنامه نویسی از کجا شروع میشه، چطور باید بهش فکر کنیم و راهحل مناسب رو پیدا کنیم، و چطوری همه این مراحل رو به کد تبدیل کنیم و همه ی اینا تمرین برنامه نویسی به حساب میاد.
اینجا هدف ما فقط این نیست که یه سری کد بنویسیم؛ بلکه میخوایم بفهمیم مشکل چیه، چرا به وجود اومده و چطور میتونیم با استفاده از منطق و اصول برنامه نویسی و تمرین برنامه نویسی، به یه راهحل مناسب برسیم. این فرآیند بهتون کمک میکنه که توی پروژههای واقعی هم، بدون سردرگمی، مشکلات رو شناسایی و حل کنید.
در نهایت، با تبدیل این راهحلها به کد، هم توانایی برنامه نویسیتون قویتر میشه و هم یاد میگیرید چطور میتونید مسائل رو از دید یک برنامه نویس حرفهای نگاه کنید. پس آمادهاید؟ بیاید با هم یاد بگیریم که چطور از یه چالش ساده تا تبدیلش به کد، قدمبهقدم پیش بریم.
خیلی ها اعتقاد دارن که فردی که در ریاضی قوی هست، برنامه نویسیش هم خوبه. این جمله تا یه حدی میتونه درست باشه و تا یه حدی غلط.
اصلا چرا ریاضی رو به برنامه نویسی ربط دادن؟
ببینید، کسی که ریاضی قوی داره، در واقع مهارت بالایی توی حل مسئله داره. حالا فرض کنید به همچین فردی یه مسئله ریاضی بدید، ممکنه تو کمتر از ۳۰ ثانیه اون رو حل کنه. خب این چی به ما نشون میده؟ اینکه اون شخص تونسته خیلی سریع و راحت مشکل یا مسئلهای که جلوش بوده رو حل کنه، بدون اینکه زمان زیادی صرف کنه یا سردرگم بشه.
حالا این قضیه چه ربطی به تمرین برنامه نویسی داره؟ دقیقاً همینه! توی تمرین برنامه نویسی هم ما همیشه با یه عالمه مسائل و مشکلات رو به رو میشیم. برنامه نویسی هم پر از چالشها و مسائل پیچیدهست که نیاز به حل شدن دارن.
افرادی که توی ریاضی قوی هستن، توانایی این رو دارن که از همون استعدادشون تو حل مسائل ریاضی، توی برنامه نویسی هم استفاده کنن. اونها میتونن به مسائل برنامه نویسی به همون شکل نگاه کنن و راهحلهای مناسب پیدا کنن. در واقع، حل کردن مسائل برنامه نویسی شباهت زیادی به حل مسائل ریاضی داره، چون هر دو نیاز به منطق، تجزیه و تحلیل و پیدا کردن مسیر درست دارن.
پس اگه کسی استعداد خوبی توی حل مسائل ریاضی داره، به احتمال زیاد توی برنامه نویسی هم میتونه موفق باشه. فقط کافیه بتونه اون قدرت ذهنی و توانایی تجزیه و تحلیل رو به مسائل برنامهنویسی منتقل کنه و به تمرینهای برنامهنویسی به عنوان یه فرصت برای تقویت این مهارتها نگاه کنه.
تکلیف شخصی که ریاضیش خوب نیست چیه؟!
خب ببینید، من امیرحسین معلمی هستم و راستش استعدادم توی ریاضی خیلی خوب نیست. یعنی اگه یه مسئله ریاضی رو جلو من بذارید، ممکنه یک ساعت، دو ساعت، حتی ده ساعت طول بکشه تا بتونم حلش کنم. حالا سوال اینه که من باید چیکار کنم؟ منی که استعداد ندارم، باید چی کار کنم؟ جوابش ساده است: تمرین! تمرین! و تمرین!
من که استعداد ذاتی ندارم، باید با تمرین زیاد خودم رو به سطح کسی برسونم که ذاتاً توی حل مسئله قویه و این شدنیه! فقط با تمرین برنامه نویسی زیاد. مثلاً اگه اون فرد با حل دو تا مسئله خیالش راحت میشه و میذاره کنار، من باید بشینم ۱۰ تا، ۲۰ تا مسئله حل کنم تا به همون اندازه برسم.
همه چی به هدفتون بستگی داره. شاید بعضیها بگن: «کی حوصله داره این همه تمرین کنه؟» ولی اگه هدفی دارید و میخواید توی برنامه نویسی حرفهای بشید، چارهای جز تمرین ندارید. توی این ویدئو میخوام بهتون نحوهی تمرین برنامه نویسی برای حرفهای شدن رو نشون بدم، که چطور با استمرار و تمرین مداوم، حتی بدون استعداد ذاتی هم میتونید موفق بشید. فقط باید مصمم باشید و به تمرین ادامه بدید.
اگه پایتون بلد نیستی، اصلاً جای نگرانی نیست! چون دقیقاً توی جای درستی هستی. اینجا مطمئن باش بهترین جاییه که میتونی برنامهنویسی رو یاد بگیری. ما قراره از پایه شروع کنیم و قدمبهقدم پیش بریم تا توی نهایت، پایتون رو مثل آب خوردن یاد بگیری. از اولین خط کد تا مباحث پیشرفته رو بهت آموزش میدم، پس حتی اگه هیچ پیشزمینهای نداری، خیالت راحت باش.
ما با هم از صفر شروع میکنیم، تمام مفاهیم رو به سادهترین شکل ممکن توضیح میدم تا برات جا بیفته و تا وقتی به سطح حرفهای برسی، همه چیز رو با هم مرور میکنیم. پس فقط کافیه با انگیزه و پشتکار همراه ما باشی. برنامهنویسی پایتون اینجا برات از یه چالش سخت به یه تجربه لذتبخش تبدیل میشه!
آموزش برنامه نویسی پایتون
آموزش پایتون : دورهی آموزش پایتون بهترین انتخاب برای دانشجویان مبتدی در برنامهنویسی است، زیرا پایت...
حمایت از نابغهها یادتون نره! اگه دوست دارید از جدیدترین ویدئوها و محتوایی که منتشر میکنیم باخبر بشید، حتماً کانال تلگرام، آپارات، یوتیوب و همینطور صفحه اینستاگرام ما رو دنبال کنید. توی این شبکهها همیشه از آخرین آموزشها و ویدئوهای جدیدمون باخبر میشید و هیچ چیز رو از دست نمیدید. پس همین الان عضو بشید و با ما همراه بمونید تا هر موقع محتوای جدیدی گذاشتیم، اولین کسی باشید که مطلع میشید!
- توصیه میکنم قبل از ارسال کامنت این آموزش را مشاهده فرمایید.
- برای ثبت نظر، حتما اسم و فامیل خود را به فارسی وارد کنید.
- حتما ایمیل صحیح را وارد کنید تا در صورت بررسی کارشناسان، پاسخ برای شما ایمیل شود.
- داخل متن کامنت کدهای برنامه نویسی قرار ندهید.
- برای ارسال کدهای برنامه نویسی از این سایت استفاده کنید و فقط لینک را داخل کامنت بگذارید.
- اگر اروری در برنامهها دریافت کردید، متن ارور را در این سایت وارد کنید و بعد لینک را داخل کامنت بگذارید.
-
Erfan King 4 مرداد 1401 عالی بود!!
( 5 ) موافقم با دیدگاه